Examinatoren

Representative

Caroline Poerbodipoero – van Gisbergen | Linkedin

Managing Director Fortify Legal Advice B.V.

Caroline is zowel gecertificeerd Data Protection Officer als gecertificeerd Compliance Officer. Zij heeft brede werkervaring op het gebied van privacy, compliance, ondernemingsrecht, financiële dienstverlening en faillissementsrecht. Caroline is bijna 10 jaar werkzaam geweest als advocaat, eerst bij Houthoff en vervolgens bij Van Diepen Van der Kroef. Daarna heeft zij de overstap gemaakt naar de verzekeringsbranche als Compliance Officer, Coördinator Fraudebeheersing en Data Protection Officer voor een levensverzekeraar.

 

Bij ICT Legal Consulting International heeft zij zich verder gespecialiseerd in het privacyrecht en adviseerde zij met een internationaal team van privacy -specialisten diverse multinationals. In 2021 heeft zij haar eigen bedrijf Fortify Legal Advice opgericht. Caroline is vervolgens als interim Privacy en Compliance Professional ingeschakeld door een
gerenommeerd advocatenkantoor en een grote speler in de automotive sector.

Danny-Hoekzema

Danny Hoekzema | Linkedin

Advocaat Data & Digital services, The New paradigm

Danny is een specialist in datawetgeving en regels voor online platforms. Eerder werkte hij als ICT-jurist voor diverse ministeries en als advocaat bij De Roos Advocaten. In juli 2023 heeft Danny The New Paradigm opgericht, een advocatenkantoor met een sterke sociale missie en focus op duurzaamheid. In zijn praktijk adviseert Danny vooral duurzame en maatschappelijke organisaties, waaronder enkele grote ondernemingen en overheidsinstanties. Momenteel is hij onder andere betrokken bij de ontwikkeling van een Europees leeftijdsverificatiesysteem in opdracht van de Europese Commissie.